Turte crocante multicereale fara gluten, bio, 150g, ecologic
Turte crocante multicereale fara gluten, bio, 150g, ecologic
Descriere – Turte crocante, cu multicereale, o excelenta sursa de fibre si magneziu.
– Au textura fina si crocanta si sunt foarte usor tartinabile.
– Paine din faina de orez semiintegrala, de hrisca si de mei fara gluten nutritiva si gustoasa.
– Acest produs este garantat fara gluten.
Proprietati – Turtele sunt ambalate in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea.
– Aceste turte acopera 29% din doza zilnica necesara de magneziu.
– Turtele crocante Le pain des fleurs sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome, reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
– Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten.
– Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
– Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Continut – O cutie contine 150g de Turte crocante multicereale, fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
– Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
– Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 371Kcal sau 1533Kj, proteine: 9,8g, magneziu 125 mg (33.3% din doza zilnica necesara), carbohidrati: 75g din care zaharuri 1g, grasimi: 2,9g din care acizi grasi saturati 0,6g, fibre: 3,4g, sare 0,52g.
– Fara gluten, fara ou sau lactoza.
Consum – Le puteti consuma simple, ca paine sau ca biscuiti.
– Le puteti unge cu gem, miere sau alte produse tartinabile.
– Pastrati in loc uscat si racoros, departe de lumina.