Turte crocante din orez negru fara gluten Le Pain des Fleurs, bio, 150 g
Turte crocante din orez negru fara gluten Le Pain des Fleurs, bio, 150 g
Descriere – Paine fara gluten crocanta cu faina din orez negru pentru mic dejun, gustari sau desert.
– Produs bio garantat fara gluten, vegan, cu textura crocanta, bogat in fibre si magneziu (140 mg (37% din aportul zilnic necesar), aceasta paine fara gluten realizata fara adaos de zahar poate fi folosit pentru pregatirea unei gustari.
– Orezul nordic, orezul negru cu aroma dulce, cu note de mure si afine, da acestor turte crocante o frumoasa culoare de vinete gratie pigmentilor sai naturali.
Proprietati – Textura usoara si clara.
– Specialitate fara gluten recomandata pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten.
– Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) – www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
– Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton.
Continut – O cutie contine 150 g turte crocante din orez negru fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
– Ingrediente: faina de orez negru integral* (99,5%), sare marina, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
– Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 1576 kJ sau 372 kcal, grasimi (lipide) 2.6g din care acizi grasi 0.6g, carbohidrati (glucide) 74.8g din care zaharuri 0.8g, protein 9.6g, sare 0.6g, fibre 5.6g.
Consum – Puteti consuma aceste turte simple ca paine sau biscuiti.
– Le puteti de asemenea combina cu adaosuri dulci (gem, miere etc.) sau cu alte produse tartinabile.
– A se pastra in locuri uscate si departe de lumina.
– Pastrati in loc uscat si racoros.