Turte crocante cu quinoa fara gluten, bio, 150g
Turte crocante cu quinoa fara gluten, bio, 150g
Descriere – Paine fara gluten crocanta cu quinoa, pentru mic dejun, gustari sau desert.
– Fine si usor prajite, turtele Le Pain des Fleurs Primeal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre.
– Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru persoanele cu intoleranta la gluten!
Proprietati – Paine crocanta realizata cu quinoa care da painii o aroma unica.
– Fine si usor prajite, aceste turte va vor uimi cu textura lor crocanta.
– Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome.
– Specialitate fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten.
– Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) – www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Continut – O cutie contine 150 g turte crocante cu quinoa fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
– Ingrediente: faina de orez semiintegral* , faina de quinoa* (40%), zahat integral din trestie (<2%), sare marina, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
– Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 380kcal sau 1608Kj, proteine: 9.5g, carbohidrati: 76g din care zaharuri 3g, grasimi: 3.5g din care acizi grasi saturati 0.5g, fibre: 3.1g, sare 0,780g, magneziu: 120 mg (32% din doza zilnica recomandata), fier: 2.4 mg (18% din doza zilnica recomandata).
– Produs vegan, fara gluten, oua sau lapte.
Consum – Puteti consuma aceste turte simple ca inlocuitori pentru paine sau biscuiti.
– Le puteti de asemenea combina cu adaosuri dulci (gem, miere, etc.) sau cu alte produse tartinabile.
– Pastrati in loc uscat si racoros.
Produse similare
Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori
Yogi Tea Echinacea, ceai ayurvedic cu echinacea, roiboos si cardamom, bio, 30,6g