Turte crocante cu hrisca fara gluten, fara sare, fara zahar, bio, 150g
Turte crocante cu hrisca fara gluten, fara sare, fara zahar, bio, 150g
Descriere – Paine fara gluten, crocanta, din hrisca.
– Reprezinta o sursa de fibre si fier si este bogata in magneziu.
– Are o textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila.
– Produs bio garantat fara gluten 100% din hrisca.
Proprietati – Fine si usor prajite, aceste turte va vor uimi cu textura lor crocanta.
– Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome.
– Nu au sare sau zahar adaugat.
– Specialitate fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten.
– Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) – www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Continut – O cutie contine 150g de Turte crocante cu hrisca fara gluten fara sare, fara zahar, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
– Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta), *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
– Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 391kcal sau 1653Kj, proteine: 13.4g, carbohidrati: 75.28g din care zaharuri 1.1g, grasimi: 2.7g din care acizi grasi saturati 0.6g, fibre: 5.8g, sodiu 0.005g, magneziu: 199mg (53% din aport zilnic recomandat).
– Produs fara gluten, oua sau lactoza.
Consum – Puteti consuma aceste turte simple, in loc de paine sau ca si pe biscuiti.
– Le puteti de asemenea combina cu adaosuri dulci (gem, miere, etc.) sau cu alte produse tartinabile.
– Pastrati in loc uscat si racoros.
Produse similare
Ceai Cafea Cacao si Inlocuitori
Yogi Tea Echinacea, ceai ayurvedic cu echinacea, roiboos si cardamom, bio, 30,6g