Turte crocante cu castane fara gluten, bio, 150g
Turte crocante cu castane fara gluten, bio, 150g
Descriere – Paine fara gluten crocanta cu faina de castane pentru mic dejun, gustari sau desert.
– Fine si usor prajite, turtele Le Pain des Fleurs Primeal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre.
– Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru persoanele cu intoleranta la gluten!
Proprietati – Paine crocanta realizata cu faina de castane, o reteta care da painii o aroma unica.
– Fine si usor prajite, aceste turte va vor uimi cu textura lor crocanta.
– Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome.
– Specialitate fara gluten recomandata pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten.
– Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) – www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Continut – O cutie contine 150g de Turte crocante cu castane, fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
– Ingrediente: faina de orez*, faina de castane* (30%), sare marina, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
– Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 384kcal sau 1628Kj, proteine: 6.5g, carbohidrati: 83.5g din care zaharuri 9.3g, grasimi: 1.6g din care acizi grasi saturati 0.4g, fibre: 4.9g, sare 0.58g.
Consum – Puteti consuma aceste turte simple ca inlocuitori pentru paine sau biscuiti.
– Le puteti de asemenea combina cu adaosuri dulci (gem, miere, etc.) sau cu alte produse tartinabile.
– Pastrati in loc uscat si racoros.
Produse similare
Suplimente nutritive
FERTILITATE barbati, pachet promotional (Maca + Ginseng), BIO, RAW, VEGAN