Samburi de cedru, bio, 100g
Samburi de cedru, bio, 100g
Descriere – Cedrul, pinul siberian (Pinus sibirica), creste pe taramurile nemarginite ale padurilor siberiene.
– In aceasta zona conurile de cedru bio sunt adunate printr-o modalitate traditionala specifica zonei.
– Samburii de cedru bio au aceeasi intrebuintare in bucatarie ca si samburii de pin.
– Aroma lor salbatica si fina se potriveste atat in mancarurile gatite, cat si in salate, dar si in multe alte preparate.
– Contin multe minerale si vitamine pretioase si sunt bogate in acizi grasi nesaturati.
Proprietati – Nuca de cedru este mult mai aromata decat nuca obisnuita, datorita rasinilor pe care le contine.
– Samanta nucii de cedru este mai degraba un veritabil medicament decat un aliment, avand, pe langa o valoare calorica destul de mare (nucile de cedru sunt mai consistente decat carnea), si un continut ridicat de nutrienti, ce ajuta organismul sa invinga o mare parte din boli.
– Pentru a simti pe indelete efectul curativ, consumati samburii de cedru pe stomacul gol, ca gustare, cu o ora inainte de masa.
– Doar asa sunt cel mai bine asimilate mineralele si vitaminele din compozitia lor, iar grasimile nesaturate si aminoacizii isi vor face datoria.
– Ajuta la cresterea oaselor: samburii de cedru contin mici cantitati de fitohormoni, ce ajuta procesele de dezvoltare a oaselor si a sistemului muscular, precum si buna functionare a sistemului neurologic si osos. Se tin cure de cate sase luni, in care se consuma 20-50 g seminte pe zi. Astfel, oasele vor fi mai puternice.
– Tratamentul este foarte bun in cazul copiilor, care au nevoie de multa energie pentru a se dezvolta sanatos.
– De asemenea, reprezinta un adjuvant in afectiunile gastrointestinale precum si in problemele de infertilitate.
Continut – O punga contine 100 de grame de samburi de cedru, produs certificat ecologic.
– Tara de provenienta: Siberia.
Consum- Se consuma ca atare, preferabil dimineata, pe stomacul gol, pentru un plus de efect.