Caise intregi dulci, Demeter, bio, 250g
Caise intregi dulci, Demeter, bio, 250g
Descriere – Caisele fac parte din familia fructelor samburoase, fiind niste fructe foarte apreciate deoarece ne ofera atat o pulpa de fruct dulce si aromata, dar si un sambure gustos. Caisul este originar din Orient.
– Totusi, astazi, acesta este cultivat in toata zona mediteraneana. Caisul poate creste pana la 5 m inaltime si se deosebeste printr-o floare de culoare alba-rozalie, cu miros divin.
– Mancate in stare pura, caisele reprezinta un important furnizor de energie si minerale, care asigura organismului un aport important de potasiu, fier si vitamine.
Proprietati – Contin vitamina A, C, B si beta-caroten.
– Imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor.
– Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sunt recomandate in cazurile severe de anemie.
– Sunt o sursa buna de fibre alimentare si potasiu, avand un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
– Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si este recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescente.
– De asemenea, caisele sunt o sursa extraordinara de fibre, lucru care aduce o multime de beneficii, printre care prevenirea contipatiei si a problemelor digestive.
Continut – O punga contine 250 de grame de caise intregi dulci Demeter, produs certificat ecologic.
– Informatii nutritionale pentru 100g produs: energie 1162/2755 kj/kcal, grasimi <0,5g, glucide 48g(din care zaharuri 43g), fibre 18g, sare 0,03g, proteine 5g.
– Tara de provenienta: Turcia.
– Produs RAW-VEGAN.
– Poate contine resturi de samburi.
Consum – Datorita gustului lor proaspat-acrisor si datorita dulcetii lor naturale, caisele sunt potrivite pentru o multime de produse de patiserie.
– Ele pot fi folosite si in Musli, deserturi sau sosuri de fructe.