Sos de soia fin Shoyu, bio, 250 ml
Sos de soia fin Shoyu, bio, 250 ml
Descriere – Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare.
– Maturarea produsului dureaza peste un an si jumatate si se realizeaza in butoaie din lemn de cedru.
– Sosul de soia Shoyu este perfect pentru cele mai diverse preparate culinare.
Proprietati – Cu ferment koji.
– Contine sare de mare.
– Produs vegan.
– Contine grau.
Continut – O sticla contine 250 g sos de soia fin Shoyu, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: apa, boabe de soia* 19%, GRAU*,sare de mare, ferment: koji, *=din agricultura ecologica.
– 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj: 264 / kcal: 62, grasimi: 0,1g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 6,2g, zaharuri: 0,0g, proteine: 8,8g, sare: 12,2g.
– Produs vegan.
– Tara de provenienta: Japonia.
Consum – Utilizati-l pentru sosuri, dressing-uri sau alte preparate.
– Il puteti folosi pentru a intensifica gustul preparatelor la tigaie.