Anghinare in ulei de masline, bio, 120g
Anghinare in ulei de masline, bio, 120g
Descriere – Originara din Etiopia, anghinarea este una din cele mai vechi plante medicinale cunoscute.
– Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei si afectiunilor urinare. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau folosite pentru proprietatile coleretice si diuretice.
– Ajuta la indepartarea toxinelor din ficat, este diuretica si tonica pentru sistemul digestiv prin continutul de inulina.
Proprietati – Contine o mare varietate de antioxidanti (cum sunt compusii fenolici si antocianii) care reduc daunele provocate de radicalii liberi.
– Contine vitaminele C, E, B1, B3, B9, K, provitamina A, si este bogata in calciu, fier, potasiu, fosfor si iod.
– Anghinarea este un aliment alcalinizant, altfel spus el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale alimentelor acidifiante, cum este carnea.
Continut – Un borcan contine 120g de anghinare in ulei de masline, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: anghinare*70%, ulei de masline extra virgin*27%, otet de mere*, piper*, dafin*, sare de mare; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
– Informatii nutritionale medii pentru 100g produs: 273kcal/1122 kj, grasimi 27g(din care acizi grasi saturati 3,9g), proteine 1,7g, fibre 7,5g, sare 2,0g, glucide 1.8g(din care zaharuri 1,8g).
– Tara de origine: Italia.
Consum – O delicatesa ce merge excelent in sosuri cu carne, aruncata peste pizza, sau ca o simpla gustare, pe o felie de paine integrala manjita cu putin pesto rosso.