Agar-agar pudra Fara Gluten, Biovegan, bio, 30 g
Agar-agar pudra Fara Gluten, Biovegan, bio, 30 g
Descriere – Gelifiant vegetal, fara gluten;
– Alternativa ideala a gelatinei de origine animala.
– Agar-agar este cel mai utilizat gelifiant natural, in bucataria vegana.
– Este un produs vegan.
– Nu contine gluten.
Proprietati – Produs vegan.
– Fara gluten.
– Produs 100% natural.
Continut – Un pliculet contine 30g de Agar-Agar, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: Agar-agar din agricultura ecologica.
– Tara de origine: Germania
– Valori nutritionale / 100g: Kj720 / kcal 172, grasimi: <0,05g din care (acizi grasi saturati: <0,01g), glucide: <0,5g din care ( zaharuri: <0,5g), fibre: 86g, proteine: <0,5g, sare: 1,3g.
– Se pastreaza in loc racoros si uscat.
Utilizare – Recomandat pentru jeleuri, piureuri din fructe si aspicuri vegetale.
– 1 lingurita (3,5g) corespunde cu aproximativ 6 foi de gelatina si gelatineaza 500 ml de lichid.
– Pentru preparate calde: 3,5g de agar-agar se amesteca in 100 ml de lichid pana la o consistenta omogena. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute. Se lasa la frigider timp de 3 ore pentru gelificare.
– Pentru preparate reci: 3,5g de agar-agar se amesteca in 100 ml de lichid rece pana la o consistenta omogena. Se fierbe la foc mic timp de 1 minute. Se lasa la racit.
– Se adauga treptat fructele sau legumele in recipientul cu gelatina
– Agar-agar se gelifiaza la temperaturi sub 35 ° .
– Atentie!!! Nu se adauga gelatina peste fructe.