Guma de guar FARA GLUTEN, bio, 100g
Guma de guar FARA GLUTEN, bio, 100g
Descriere – Guma de guar este un agent de ingrosare pentru preparatele neprocesate termic, raw.
– Acest produs este ideal pentru ingrosarea mancarurilor reci, sosurilor pentru salate, cremelor preparate la rece, dar ?i mancarurilor usor incalzite.
– Neutru la gust.
Proprietati – Produs vegan.
– Fara lactoza.
– Fara gluten.
Continut – O cutie contine 100 g de Guma de guar fara gluten, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: faina din seminte de guar*. *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
– Valori nutritionale/100 g: 776 Kj/193 Kcal; grasimi 0,5 g din care acizi grasi saturati 0,2 g; glucide 1,0 g din care zahar <1 g; fibre 83 g; proteine 4,5 g; sare 0,03 g.
Consum – Pentru o ingrosare usoara, folositi 3 g la 250 ml sosuri sau supe, 5 g la 250 ml pentru maioneza, creme si deserturi, pentru copt 2-3 g la 1 kg de faina.
– Presarati pe mancarurile reci printr-o sita fina si amestecati cu un mixer sau tel pana ce continutul devine cremos.
– Adaugati ingredientele solide la final.