Terci din fulgi de ovaz cu ciocolata fara gluten Demeter Bauck Hof, bio, 400 g
Terci din fulgi de ovaz cu ciocolata fara gluten Demeter Bauck Hof, bio, 400 g
Descriere – Amestec de fulgi de ovaz fara gluten, neindulcit pentru prepararea unui terci cald si gustos.
– Reteta speciala de ovaz cu ciocolata calda.
– Terciul este usor, rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Proprietati – Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
– Structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si spelta fara gluten din dieta lor.
– Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
– Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive.
– Ovazul contine in mod natural vitamina B1.
– Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale.
– Ovazul contine fibre solubile.
Continut – O punga contine 400 g Fulgi de ovaz cu ciocolata fara gluten, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: fulgi de ovaz** integrali 83%, fulgi de ciocolata* amaruie 12%( zahar* brut din trestie, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), bucati de boabe de cacao* 3%, quinoa* expandata, amaranth* expandat, * = din agricultura ecologica, ** = provin din agricultura biodinamica (DEMETER).
– Produs vegan, fara gluten.
– Continut nutritiv: kj: 1654kcal: 393, grasimi: 10,0g, acizi grasi saturati: 3,7g, glucide: 58,0g, zaharuri: 7,5g, fibre: 9,5g, proteine: 12,0g, sare: 0,04, B-glucane: 3,32 mg 35%.
– Poate contine urme de lapte, susan, nuci si soia.
Consum – Turnati apa sau lapte peste portia de fulgi de ovaz.
– Puneti la fiert pe foc timp de cateva minute.
– Serviti cald sau rece.
Produse similare
Lactate si Creme Vegetale
Pudra instant pentru bautura din migdale fara zahar, fara gluten Ecomil Nature, bio, 400 g
Lactate si Creme Vegetale
Bautura instant de Migdale cu Ciocolata La Mandorle, fara lactoza, fara gluten, bio, 400 g