Ulei Bio de ghimbir macerat la rece, 100 ml
Ulei Bio de ghimbir macerat la rece, 100 ml
Ulei BIO de ghimbir macerat la rece, 100 ml Contine: ulei din seminte de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din radacina de ghimbir (Zingiber Officinale)*. *din culturi certificate ecologic Beneficiile uleiului de ghimbir vin in principal din puternicii mono- Si sesqui-terpenoizi, precum neral, geranial, 1,8-cineol, zingiberen, Bbisabolen Si B-sesquifelandren. De asemenea, contine A-pinen, Bpinen, camfen, linalool, borneol, yterpineol, nerol, geraniol, Si acetat de geranil. Carnea Si peStele pot fi marinate cu ulei de ghimbir Si diverse condimente. Salatele, tocanitele, garniturile, fripturile pot fi imbogatite din punct de vedere al gustului. Ce este macerarea? Macerarea este un proces fizic in care fructele, florile, frunzele, radacinile sau alte parti ale plantelor sunt expuse o perioada de timp actiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. Uleiul neutru ”trage” in el uleiurile volatile Si alte principii active din planta supusa macerarii. Produsul final (solutia) se numeSte macerat. in farmacie, aceasta solutie se numeSte „infuzie rece”. Nu trebuie sa existe procese chimice in timpul macerarii. Procesul de extractie se efectueaza la temperatura camerei, de aici termenul „extract rece” sau „macerat rece”. Avantajele macerarii la rece se regasesc cu siguranta in procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Daca procesul de extractie este efectuat la temperatura ridicata (prin caldura adaugata), procesul este denumit digestie. Pastrare: loc uscat Si racoros. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj Origine: Germania Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.